Welkom bij PartyGas!

Wij van PartyGas staan voor professionaliteit en veiligheid. Sinds een aantal jaar zijn wij actief op de lachgas markt. Wij zagen zelf echter dat er door de toename van de populariteit van lachgas de kwaliteit daalde. Als reactie hierop hebben wij een nieuw product ontworpen, aldus: PartyGas. PartyGas is geboren in Amsterdam in mei 2018 als eerste serieus lachgas merk van Nederland. PartyGas24 is 99,7% gezuiverd lachgas van levensmiddelen kwaliteit (E942). Lachgas van levensmiddelenkwaliteit is geschikt voor menselijke consumptie.

PartyGas wordt in een gecontroleerde omgeving afgevuld. Elke PartyGas fles is gekeurd door TUV Duitsland en voldoet aan alle huidige veiligheidsnormen. De PartyGas flessen mogen niet door andere bedrijven dan ons leverancier worden gevuld. Om de veiligheid van ons product te kunnen waarborgen worden onze flessen altijd verzegeld. Dit is hygiënischer en dit biedt de klant de zekerheid dat er daadwerkelijk PartyGas in de fles zit. PartyGas24 verkoopt uitsluitend alleen aan klanten die 18 jaar of ouder zijn, er wordt bij twijfel altijd een legitimatie check gedaan.

Ons doel is om een voorbeeld te zijn van hoe het wel moet in deze markt. Wij willen een merk representeren die staat voor veiligheid, professionaliteit en kwaliteit. Daarom garanderen wij de beste klantervaring en service. Om dit te realiseren zijn er veel professionele maatregelen genomen. Al ons personeel is ADR opgeleid. Door dit soort maatregelen zijn wij een van de weinige lachgas bedrijven waar alles volledig legaal gaat.

Bij PartyGas ligt de aandacht vooral op de flessen. Natuurlijk bieden we alle lachgas producten aan die er nodig mochten zijn maar wij staan vooral bekend om onze gele tanks met blauwe nek. Door onze herkenbare kleur en logo weet je altijd dat er daadwerkelijk PartyGas in de fles zit. Om er zeker van te zijn dat het niet door een ander bedrijf gevuld is zorgen wij ervoor dat al onze flessen geseald zijn met een gele dop en een plastic seal.

Met een gemotiveerd team streven wij om creatief te zijn en blijven wij nieuwe dingen innoveren om te zorgen we dat onze reputatie van onze service hoog blijft. Onze klantenrelatie is onze prioriteit. Daarom ligt daar altijd de focus. Wij vinden het erg belangrijk om een goede klantenrelatie zo lang mogelijk in stand te houden. Onze 24/7 klantenservice helpt goed om dit te realiseren.

Wij vinden het nooit erg om ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat bericht of gebeld te worden. Treuzel dus nooit als je een vraag hebt en stel hem in de live chat of bel ons op: 020 244 10 99. Je kan ons ook appen op dit nummer.

Als je liever een mail wilt sturen kan dit naar:  info@partygas24.nl

Wij zijn dit bedrijf begonnen om iets unieks te creëren. Het begon allemaal met de gele flessen en ons logo. Iets wat nog niemand had en nog steeds niemand heeft in deze markt. Om een onderneming als dit te doen is natuurlijk veel lef en risico nodig. Het hele team is er 100% voor gegaan en dat heeft zich beloond.

Ons product

Bij PartyGas krijg je alleen lachgas van 99.7% puurheid. Je kan altijd duidelijk zien dat de fles bij ons vandaan komt. Hierdoor weet je dat je altijd PartyGas kwaliteit hebt. Ons PartyGas laten we alleen in een veilige, gecontroleerde omgeving vullen.

In de markt heb je verschillende soorten gas met verschillende doeleinden. Je hebt technisch gas, food grade gas en medisch gas. Technisch gas is vaak 98% puur. De andere 2% bevat vaak giftig koolmonoxide. Vraag daarom altijd je leverancier na voor een analyse. Vaak als lachgas goedkoop aangeboden wordt kan het technisch gas zijn met mogelijke giftige stoffen.

Ons PartyGas is van levensmiddelen kwaliteit en dat betekent dat het gas voor menselijke consumptie geschikt is. Hetzelfde geldt bij slagroompatronen. Na het produceren van PartyGas wordt het gas nog twee keer gefilterd en geanalyseerd. De traceerbaarheid, de zuiverheid en het bekendmaken van de analyse maakt het verschil. Koop alleen lachgas bij een leverancier die duidelijkheid aan kan geven waar het vandaan komt, wat de kwaliteit is en hoe ze het geanalyseerd hebben. 

Pick up points

Lachgas afhalen bij PartyGas kan alleen bij onze hoofdvestiging of 1 van onze pick up points. Je kan de locaties van onze pickup points en meer informatie over de pickup points vinden op onze pick up points pagina. We zijn pas sinds kort begonnen met de pickup points. We verwachten een snelle groei in het aantal pickup points. Hou de site goed in de gaten want misschien zit er binnenkort een afhaalpunt bij jou om de hoek. 

Bezorgservice

De service van PartyGas is razendsnel. In Amsterdam en omstreken bezorgen wij dezelfde dag. Na het bestellen nemen we altijd contact met je op om een geschikte aflevering te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat er nooit bezorgd wordt als je er niet bent. Als je buiten ons spoed gebied woont kan je altijd nog contact met ons op nemen voor een spoedlevering. 

Het bestellen bij de site gaat gemakkelijk. Een simpele webshop met alle accessoires die nodig mochten zijn zorgt er voor dat je geen onduidelijkheden hebt. Bestellen kan overal in Nederland. Geen plek in Nederland is voor ons te ver. Wij bezorgen overal. 

Promotie

Het PartyGas marketing team houd zich bezig met promoten op alle soorten manier. Wil jij helpen promoten en heb je een goed plan daarvoor? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd open voor creatievelingen! Het marketing team houd zich vooral bezig met influencers. De eerste influencers die we tegenkwamen waren de mannen van Yung Internet. En nu is zelfs hun customized fles in hun videoclip te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=oeT9m9tA2J0. Vind de rest van het Yung Internet verhaal is te vinden op onze Party24 pagina. 

Andere influencers die ons hebben geholpen:

Chivv

Valsbezig 

Ken jij iemand met een goed bereik en zou diegene het vet vinden om een gepersonaliseerde fles te krijgen? Stuur ons een bericht en wellicht kan jij ook een beloning krijgen. 

PartyGas alleen voor 18+

PartyGas gebruiken veel mensen voor het uitgaan. Juist daarom kan je bij PartyGas alleen lachgas kopen als je boven 18 jaar oud bent. Wij houden ons het recht voor om een ID check door te voeren. Wij doen dit omdat het product niet voor jongeren of kinderen is waarvan het brein nog in ontwikkeling is. 

Personalisatie

Wij proberen zo uniek mogelijk te zijn als merk. Daarom bieden we ook personalisatie. Je kan bij het lachgas bestellen een logo of naam uploaden. Als het logo of de tekst geschikt is snijden wij het uit met professionele apparatuur en plakken we het op de fles.

PartyGas service

Ook bieden wij een service aan voor feestjes en andere evenementen. Geef jij een feest waar je lachgas wilt verkopen? Neem dan contact met ons op zodat wij alles voor je kunnen regelen. Voor een bepaald deel van de omzet regelen wij alles voor je en hoef je je geen zorgen te maken over wat dan ook. Als je doorgeeft hoeveel mensen je verwacht dan zorgen wij dat er genoeg voorraad en personeel aanwezig is. Met alle apparatuur en ervaring die we hebben weet je zeker dat alles soepel verloopt en dat er geen problemen ontstaan. 

Veiligheid

Om PartyGas 1 van de weinige legale lachgas bedrijven te maken is er veel werk voor nodig geweest. Voor alleen het legaal op mogen slaan is er al veel werk nodig. Alles moet volgens de PGS 15 wetgeving. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een grote brandveiligheid container aan moeten schaffen en installeren. Aan die kast hebben we zelf een afvoerbuis voor ventilatie moeten bouwen. Dit is moet allemaal zodat de zaak veilig is als er brand uitbreekt. Verder zijn bij ons altijd de flessen gekenmerkt met een gevarensticker en staan onze tanks altijd in gitterboxen vastgezet met spanbanden. Zo is kan er niks omvallen en open breken. Ook is het transport bij ons veilig. Al onze bestelauto’s zijn ADR gekeurd en al onze bezorgers bezitten een ADR certificaat. 

Advies

Omdat lachgas een vrij nieuw product is, zijn er nog veel onzekerheden over het kopen, vervoeren en gebruiken van lachgas. Wij van PartyGas geven je uitgebreid advies over alle belangrijke onderwerpen. 
Je kan altijd een belletje geven of langskomen voor een gratis adviesgesprek. Als het gaat om lachgas kunnen er veel vragen ontstaan. Twijfel dus niet om contact te zoeken met ons. Wij helpen je graag! 

Innovatie

Wij zijn het eerste lachgas bedrijf dat zich niet alleen met de verkoop van lachgas maar ook met innovatie bezig houdt. Ons actuele projecten vindt je hier. Deze innovatie vindt zowel op het vak van lachgas horeca klanten plaats als ook voor de particuliere markt.

Een voorbeeld van ons projecten is het aanleggen van vast leidingwerk. Veel grotere horecazaken die lachgas kopen werken met een vaste uitgiftepunt voor lachgas ballonnen. Omdat de lachgas flessen veel ruimte innemen zijn ze vaak hinderlijk binnen de zaak. Om dat probleem op te lossen helpen wij van PartyGas horecaklanten om flessen in opslagruimtes aan vast leidingwerk aan te sluiten. Hierdoor staat hun lachgas veilig en er kunnen meestal grotere lachgastanks zoals 37,5kg lachgasfles in de horecazaak zonder problemen worden geplaatst. Het vast leidingwerk loopt dan naar de ballonnenbar toe. Het lachgas staat veilig in een krat een neemt geen ruimte in beslag in de horecazaak zelf maar alleen in de opslag.

Een ander innovatieproject is het ontwikkelen van een flowmeter voor de horeca. Veel horecazaken hebben problemen met de gelijkmatige vullen van lachgas ballonnen. Vaak ontstaat er discussie over de grootte van een ballonnen. Om dit probleem te voorkomen en het probleem dat medewerker die ballonnen vullen vaak deze gratis aan hun vrienden geven zijn wij van PartyGas bezig gegaan met een flowmeter die naar een bepaalde hoeveelheid lachgas automatisch sluit. De flowmeter heeft een automatische teller om de aantal lachgas ballonnen goed bij te kunnen houden en vult altijd dezelfde hoeveelheid lachgas in een ballon. Tijdens het onderzoek kwamen wij problemen tegen die te maken hebben met de eigenschappen met lachgas zoals sterke kou ontwikkeling en drukverlies in leidingen.

Wij hebben geleerd dat lachgas verkopen makkelijk is maar om de beste te zijn er veel tijd en moeite in detailwerk gestoken moet worden. Voor aanvragen over innovatie en nieuwe producten kan je hierterecht. 

PartyGas feestjes

Bij PartyGas houden wij van hard werken maar ook van genieten. Daarom zijn wij begonnen samen met onze influencers en vrienden feesten te organiseren. Ons insteek hiervan is niet commercieel. Mensen krijgen lachgas gratis of kunnen een lachgastank mee naar huis nemen. Als mensen een tank meenemen moeten zij uiteraard borg betalen. Lachgas kopen ze dan voor een redelijke prijs. In ons eerste editie willen wij een mix aan kunnen bieden van rap, house en techno. Wij van PartyGas staan voor een leuke tijd en willen dat graag met klanten, vrienden en medewerkers delen. Wij vinden het belangrijk dat op ons feest iedereen welkom is en er met onderlinge respect wordt omgegaan. Onafhankelijk of je lachgas koerier bent of grootondernemer in de horeca. 

Ons PartyGas feesten geven ons ook altijd de mogelijkheid feedback te krijgen van de mensen om ons heen. Zo zijn wij in staat ons lachgas merk steeds verder te ontwikkelen om mensen die lachgas kopen nog beter te kunnen verzorgen. Bij ons kan je niet alleen lachgas bestellen maar wij komen ook naar jouw feest en verzorgen je lachgasbar. Door ons eigen ervaring in het geven van feesten kunnen wij vakkundig reageren op jouw aanvraag. Wij bieden modellen van omzetdeling aan of verkoop per kilo.

Kijk hier naar de mogelijkheden van een enkele tank t/m kant en klare lachgas oplossingen. Lachgas veilig aan te bieden is voor het hoofdbelang. Mocht je bij bepaalde onderwerpen niet uitkomen of vragen over lachgas hebben staan wij klaar voor je. Hiervoor kan of ons 24/7 bellen of met de chat contact opnemen.

 

Gratis verzending

Besteed meer dan €30 en betaal geen verzendkosten.

Sneller bezorging

Ontvang uw bestelling snel overal in Europa!

Beste gas kwaliteit

Denk altijd eerst om je veiligheid

Beste prijzen online

Geniet van de beste online prijzen van de Europese markt.