Sign up for higher volumes at lower prices

PartyGas has been a household name in the laughing gas market for three years and has developed into the market leader in the laughing gas wholesale sector.

Our expertise

The widest range of laughing gas products and accessories

Available from the largest stock in the Netherlands

Flexible and fast delivery times

24/7 available

International transport

What happens after my registration? 

One of our specialists will contact you as soon as possible. The specialist will work with you to find the best way to grow your business. PartyGas always aims to build long-term relationships. 

Home > Lachgas Rotterdam


Lachgas maakt elk feest in de omgeving van Rotterdam een stuk leuker! Of je nu een huisfeestje geeft, lekker gaat stappen met vrienden of een evenement gaat bezoeken, wij leveren altijd precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Al ons lachgas is van levensmiddelen kwaliteit en zodoende nauwlettend gemaakt dat het geschikt is voor menselijke consumptie. Wij bezorgen het in een discrete verpakking bij je thuis, waar je ook woont in Nederland.

Bekijk onze tanks

Haal je lachgas zelf op bij ons Pick Up Point in de buurt van Rotterdam

Geen tijd of zin om te wachten op de bezorging? Geen probleem! PartyGas werkt samen met winkels door heel Nederland zodat de producten ook lokaal beschikbaar zijn. Als je gelijk wilt bestellen, ga dan naar de webshop. Bij het afrekenen van je lachgas, kies je voor ons Pick Up Point dichtbij Rotterdam, waarna je jouw producten kunt komen ophalen! Zie je deze winkel er niet tussen staan? Dat betekent dat een van de producten in jouw mandje daar niet meer op voorraad is. In dat geval kun je beter kiezen voor bezorgen, dan komen we exact brengen wat je zoekt uit ons hoofdkantoor in Amsterdam. De volgende stappen worden doorlopen bij het plaatsen van een bestelling:

  1. Plaats je bestelling.
  2. Kies een Pick-Up Point bij jou in de buurt.
  3. Haal je bestelling op wanneer het jou het beste uitkomt.
  4. Neem een geldig identiteitsbewijs mee.
  5. Check voor de zekerheid nog even de openingstijden van het Pick-Up Point.
  6. Geniet van jouw bestelling.

De procedure van omruilen en retourneren

Heb je na je feestje nog de lege PartyGas24 tank in je bezit? Ga voor het omruilen en retourneren van je borgsom langs bij onze Pick-Up Points. Als je in het bezit bent van een lege tank die niet van PartyGas24 afkomstig is, kun je deze enkel omruilen voor een volle PartyGas fles. Retourneren voor de borgsom is dan niet mogelijk. Om vandaag nog lachgas bezorgd te krijgen in Rotterdam, bel je ons op 020 244 1099

 

Relevante pagina's

Lachgas Leeuwarden | Lachgas Utrecht | Lachgas Groningen

 

Stel een vraag

Gratis verzending

Besteed meer dan €30 en betaal geen verzendkosten.

Sneller bezorging

Ontvang uw bestelling snel overal in Europa!

Beste gas kwaliteit

Denk altijd eerst om je veiligheid

Beste prijzen online

Geniet van de beste online prijzen van de Europese markt.