Lachgas kopen in Rotterdam

Home > Lachgas Rotterdam


Lachgas maakt elk feest in de omgeving van Rotterdam een stuk leuker! Of je nu een huisfeestje geeft, lekker gaat stappen met vrienden of een evenement gaat bezoeken, wij leveren altijd precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Al ons lachgas is van levensmiddelen kwaliteit en zodoende nauwlettend gemaakt dat het geschikt is voor menselijke consumptie. Wij bezorgen het in een discrete verpakking bij je thuis, waar je ook woont in Nederland.

Bekijk onze tanks

Haal je lachgas zelf op bij ons Pick Up Point in de buurt van Rotterdam

Geen tijd of zin om te wachten op de bezorging? Geen probleem! PartyGas werkt samen met winkels door heel Nederland zodat de producten ook lokaal beschikbaar zijn. Als je gelijk wilt bestellen, ga dan naar de webshop. Bij het afrekenen van je lachgas, kies je voor ons Pick Up Point dichtbij Rotterdam, waarna je jouw producten kunt komen ophalen! Zie je deze winkel er niet tussen staan? Dat betekent dat een van de producten in jouw mandje daar niet meer op voorraad is. In dat geval kun je beter kiezen voor bezorgen, dan komen we exact brengen wat je zoekt uit ons hoofdkantoor in Amsterdam. De volgende stappen worden doorlopen bij het plaatsen van een bestelling:

  1. Plaats je bestelling.
  2. Kies een Pick-Up Point bij jou in de buurt.
  3. Haal je bestelling op wanneer het jou het beste uitkomt.
  4. Neem een geldig identiteitsbewijs mee.
  5. Check voor de zekerheid nog even de openingstijden van het Pick-Up Point.
  6. Geniet van jouw bestelling.

De procedure van omruilen en retourneren

Heb je na je feestje nog de lege PartyGas24 tank in je bezit? Ga voor het omruilen en retourneren van je borgsom langs bij onze Pick-Up Points. Als je in het bezit bent van een lege tank die niet van PartyGas24 afkomstig is, kun je deze enkel omruilen voor een volle PartyGas fles. Retourneren voor de borgsom is dan niet mogelijk. Om vandaag nog lachgas bezorgd te krijgen in Rotterdam, bel je ons op 020 244 1099

 

Relevante pagina's

Lachgas Leeuwarden | Lachgas Utrecht | Lachgas Groningen

 

Stel een vraag