Lachgas kopen in Leeuwarden

Home > Lachgas Leeuwarden

 

Lachgas zorgt dat het uitgaan in Leeuwarden nog gezelliger wordt. Of je nu naar het huisfeestje van een vriend gaat, alles losgooit op een festival of gewoon op vrijdagavond gaat stappen met vrienden, met PartyGas24 is het altijd een feestje. Ons lachgas is grondig gekeurd op levensmiddelen kwaliteit, wat betekent dat het volledig geschikt is voor menselijke consumptie. Wij bezorgen het bij je thuis, discreet in dozen verpakt. Onze koeriers zorgen dat jij jouw lachgas snel hebt en er niet zelf op uit hoeft.

Bekijk onze tanks

Zelf je lachgas ophalen vanuit Leeuwarden? Probeer ons Pick Up Point!

Als je het lachgas nu in Leeuwarden nodig hebt, of geen zin hebt om te wachten op bezorging, zijn onze Pick Up Points een uitkomst. Onze samenwerking met avondwinkels in Nederland zorgt ervoor dat je jouw bestelling gelijk kunt ophalen, zowel overdag als ’s avonds. Ga naar de webshop en bestel nu je producten. Als je het lachgas afrekent, krijg je de mogelijkheid om het Pick Up Point in Schagen te selecteren. Dit ligt maar op een uur rijden van Leeuwarden. Zie je het Pick up Point er niet tussen staan, dan is een van de door jou geselecteerde producten niet meer op voorraad. Jammer, maar niet getreurd! Kies voor bezorgen en wij komen het gewoon naar je toe brengen. Wij doen dit als volgt:

  1. Je plaatst je bestelling.
  2. Dan kies je een lokaal Pick-Up Point.
  3. Je gaat je bestelling ophalen wanneer jou dat uitkomt.
  4. Neem je identiteitsbewijs mee.
  5. Dubbelcheck de openingstijden van het Pick-Up Point.
  6. Je kunt van jouw bestelling genieten.

Lege flessen retour en omruilen

Nog een lege fles met lachgas liggen? Kom langs bij een van onze Pick-Up Points om je fles om te ruilen en je borgsom terug te krijgen. Een lege tank die je niet bij ons hebt besteld, kun je enkel omruilen voor een volle fles van PartyGas24. Je borgsom terug krijgen is in dit geval niet mogelijk. Vandaag nog lachgas bestellen in Leeuwarden? Bezoek onze website of bel ons op 020 244 1099

 

Relevante pagina's

Lachgas Utrecht | Lachgas Groningen | Lachgas Den Haag

 

Stel een vraag