Lachgas Amsterdam

PartyGas streeft ernaar om het in huis halen van lachgas zo eenvoudig, toegankelijk en vertrouwd mogelijk te maken. Om dit te realiseren moet er eerst gekeken worden naar waar het moeilijk gemaakt wordt in de lachgas wereld van Amsterdam. De volgende punten proberen wij te elimineren in het halen van lachgas:

  • De lange bezorgtijd
  • De afspraken met onbekende/onbetrouwbare partijen
  • De indiscrete transacties

PartyGas pick up stores

Om dit op te lossen is PartyGas in samenwerking gegaan met verschillende winkels in de hoofdstad. In Amsterdam hebben we de locaties van de winkels zo goed mogelijk verspreid. Je kan er voor kiezen de producten te reserveren om via de webshop te betalen of je kan langsgaan om contant af te rekenen. De producten zijn verpakt in dozen om de aankoop discreet te houden. Wil jij weten waar deze winkel zich precies bevinden? Check het hier op de [pick up store] pagina.

020 spoedservice

Wil je liever dat iemand bij je thuis langskomt om een tank te brengen? Geen probleem bij PartyGas! Door het bezorg netwerk dat PartyGas in de hoofdstad heeft kunnen we iedereen snel bereiken. Onze gemiddelde bezorgtijd is binnen 30 minuten. Dus heb je haast en wil je een tank snel thuis geleverd hebben? Bel dan 020 244 1099 en ervaar de razendsnelle PartyGas spoedservice. 

Zelf lachgas verkopen in Amsterdam

De hoofdvestiging van PartyGas bevindt zich ook in Amsterdam. Wil je een lachgas handel beginnen en heb je vragen over hoe wij alles precies aanpakken? Op afspraak kunnen we altijd aan tafel voor een adviesgesprek. PartyGas helpt de beginnende lachgas handelaar alles op een professionele manier aan te pakken zodat je nooit tegen juridische of fiscale problemen aan kan lopen. Ook voor opslag en vervoer geeft PartyGas het juiste advies.

Wil je op een andere manier een samenwerking met ons aangaan? Je kan altijd contact met ons opnemen. Wij staan open voor al je ideeën.

Klantenservice & Vergoeding

PartyGas staat altijd garant voor de service die aangeboden wordt. Zo niet? Dan kan je altijd bellen met de klantenservice voor een gedeeltelijke of volledige vergoeding. PartyGas zet de service altijd op nummer 1 van de prioriteitenlijst. De ervaring leert ons dat niet iedere lachgas leverancier dit doet. Mensen in de lachgas wereld zien het handelen van lachgas meestal als een manier om snel geld te verdienen. Helemaal in Amsterdam is de handel populair en proberen handelaren te concurreren met de goedkoopste oplossing. In het NOS journaal noemen ze het niet voor niets een cowboy handel. PartyGas probeert het tegendeel te bewijzen door professionele klantenservice te leveren.

Wil jij lachgas bestellen of ophalen in Amsterdam?

>BESTEL IN DE SHOP

>VIND EEN PICKUP STORE